First time after a long hiatus

Friday, May 01, 2015

Hello everyone! 

Assalammualaikum wbt. 

My first post after 4 years of hiatus.

So as you may have guessed it, I dah jadi full-time housewife sekarang (kalau tak dapat hint lagi, tengok nama blog ni hihi). Tu yang boleh start blogging balik tu, banyak masa terbuang (eh? terluang?) yang boleh di isi dengan menulis blog. 

Well, to be honest, I have always wanted to start blogging again one day, I like the idea of having a journal, so that I can look back and smile at what had happened in the past and how far I have come in life. Nanti nak cite dekat anak cucu pun senang, tak payah susah payah perah otak nak recall peristiwa peristiwa penting, macam how I met their father/atuk, why we decided to get married after just 2 months of knowing each other, first anniversary dapat hadiah apa (oh belum lagi ya kawan kawan, tungguuuuuu, I pun nervous ni hahah), tarikh implementation of GST, apa jadi dekat Queen Yuna selepas Sochi (eh? tetibe?), etc etc. 

Tapiiii, I (agak) malas nak berblogging bila kena transfer gambar dari camera masuk dalam computer. Komputer I tak la high tech sangat please kalau uolls tertanya tanya, so proses transfer menransfer ni memang berjanggut la nak tunggu. Tapi from now on, I Just (nak) Do It, macam Nike! *Chaiyok!* 




Haaa ni I tengah do it la ni. Stay tuned for my next post okey!

0 comments

Popular Posts

Followers

Total Pageviews